Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK
0
  • Wij leveren door heel het land

Auto accu kopen

Wilt u een goede betrouwbare auto accu kopen waarmee u snel en veilig de weg op kunt? Dan bent u bij Accu Flevoland aan het juiste adres. Onze auto accu’s zijn echte kwaliteitsaccu’s die geschikt zijn voor meerdere toepassingen.

 

Voor uw auto accu kunt u terecht bij Accu Flevoland. Bij ons kunt u de auto accu kopen waar u naar opzoek bent. Wij van Accu Flevoland zijn specialist in accu’s, batterijen en toebehoren met een zeer breed assortiment. Met onze ruime ervaring bent u verzekerd van vakkundig advies over welke accu u het best kunt gebruiken. In ons magazijn in Dronten hebben wij meer dan 200 verschillende accu’s op voorraad. Accu Flevoland kan snel leveren door onze ruime voorraad en onze eigen route dienst. Voor start accu’s, tractie accu’s, semi tractie accu’s en deep cycle accu’s bent u bij ons aan het juiste adres. Het is weer zomer dus het vaarseizoen is begonnen. U wilt natuurlijk een goed werkende accu hebben zodat u zonder zorgen heerlijk kunt varen. Neem eens een kijkje op onze website om verschillende accu’s te bekijken voor uw boot.

 

Vakkundig advies en een snelle levertijd

Accu Flevoland geeft u een goed advies over welke accu u het beste kunt gebruiken. Wij verkopen diverse merken waaronder Optima, Duracell, Dynac, Exide, Fiamm en Varta. Duracell staat voor ultieme duurzaamheid, voortdurende productverbetering en maximale prestaties in elke situatie. De accu’s zijn gemaakt om onder alle omstandigheden en elke dag een betrouwbaar startvermogen en maximale perfecte prestaties te leveren.

 

Voordat u een accu koopt raden wij u aan om eerst na te gaan of de accu geschikt is voor de desbetreffende toepassing en of u kunt voldoen aan de onderhoudsadviezen van de accu.
Bij twijfel kunt u ons hier altijd over bellen of mailen.

 

Een belangrijk onderdeel van het goed onderhouden van een accu is het juist laden ervan.
Voor meer informatie over het opladen van accu’s kunt u een kijkje nemen bij onze handleiding voor het opladen van accu’s.

 


 

Accu Wezep

 

 


 

Heeft u nog vragen? Bel dan 0321-384132 of mail naar info@accuflevoland.nl

Vandaag besteld, binnen enkele werkdagen in huis.

afhalen is ook mogelijk.