Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK
0
  • Wij leveren door heel het land

Startaccu Boot

Startaccu boot kopen bij Accu Flevoland

Opzoek naar een startaccu voor uw boot? Dan bent u bij Accu Flevoland aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor accu’s, batterijen en toebehoren. In ons ruime assortiment vindt u start accu’s, semi tractie accu’s, tractie accu’s en deep cycle accu’s. Uw product wordt snel geleverd doordat wij een ruime voorraad hebben in ons magazijn in Dronten, bovendien hebben wij een eigen route dienst. In ons magazijn hebben wij 200 verschillende accu’s van diverse merken waaronder Dynac, Fiamm, Optima, Varta en Duracell. Met onze ruime ervaring kunnen wij u vakkundig advies geven over welke accu u het beste kunt gebruiken in uw situatie. Door ons ruim assortiment is er voldoende keuze kunt u gegarandeerd langdurig plezier hebben van uw aankoop. startaccu boot

Het vaarseizoen is weer begonnen, hiervoor heeft u natuurlijk een goede accu nodig die maximale prestaties levert. Neem eens een kijkje op deze pagina om de accu’s van Optima te bekijken. Optima heeft accu’s die speciaal ontwikkeld zijn voor watersport. Deze accu’s heten de Blue Top accu’s. Voor een goede prijs heeft u al een goed werkende accu van Optima.

Startaccu voor uw boot, auto en motor bij Accu Flevoland

Ook voor een accu voor uw auto, motor, caravan of camper, scooter en golfkar kunt u bij Accu Flevoland terecht. Waar u ook heen gaat, de accu’s van Varta bieden u alle energie en de maximale prestaties die u nodig heeft om ter plaatse te komen. Varta heeft startaccu’s, deep cycle accu’s en semi tractie accu’s. Een accu moet goed onderhouden worden. Dit is belangrijk omdat er anders storingen plaats kunnen vinden. Voor onderhoud artikelen bent u bij Accu Flevoland aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan accuzuur, demi-water en meetapparatuur. Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn.